Wat is microdermabrasie?

 

Microdermabrasie is een speciale methode van dermabrasie. Dit revolutionaire huidverjongingssysteem gaat de huid op een zachte en pijnloze manier peelen door middel van micro-kristallen. In tegenstelling tot bepaalde chemische peelings en laser behandelingen vereist microdermabrasie geen narcose door plaatselijke injecties of verdoving. Een donkere huid, die niet geschikt is voor chemische peelings en laser behandelingen, kan wel met microdermabrasie worden behandeld.

SKIN PEELER
De gecontroleerde microdermabrasie van de SKIN PEELER is een techniek waarbij continu een stroom van koridonkristallen wordt gebruikt om de huid een beautypeeling te geven.Voor de succesvolle behandeling van:
• Beauty peeling: gelaat, hals en decolleté, onreine rug
• handen, bovenarmen
• Huidveroudering, grove poriën
• Rimpels
• Acné-littekens en andere littekentjes
• Oververhoorning
• Actieve acné in bepaalde gevallen
• Onderhuidse talgophopingen
• Lichaamsbehandelingen
• Ouderdomsvlekken c.q. pigmentvlekken

Hoe vaak moet het toegepast worden?
De behandeling kan eenmalig toegepast worden, als opfrisser voor de huid.

Wie echter naar resultaten toe wil werken, om een bepaald huidprobleem aan te pakken, wordt aangeraden om een kuur te volgen van min. 5 tot max. 10 behandelingen. De klant komt dan elke week, of om de week afhankelijk van het huidtype. Het is ook aangewezen om na het volgen van de kuur, om de 6 tot 8 weken een onderhoudsbeurt in te lassen, dit om het bekomen resultaat op peil te houden.


Is deze techniek veilig?
Micordermabrasie is volkomen veilig en pijnloos. Na de behandeling treed er soms een zeer lichte vorm van roodheid op, er mag direct terug make-up aangebracht worden.

Wat men wel in acht moet nemen tijdens een kuur met de SkinPeeler, is dat men thuis de huid zeer goed en consequent gaat verzorgen. Dit betekent zowel 's morgens als 's avonds de huid goed reinigen, lotion aanbrengen en de geschikte dag- of nachtcrème van Mila D'opiz aanbrengen.

Voor wie in de zon gaat liggen of zonnebank neemt, is het aangewezen om dit niet tijdens de behandeling te doen. De huid zou door de peeling teveel UV-straling kunnen opnemen en leiden tot zonnebrand en pigmentvlekken. Voor wie toch een zonnebad wenst te nemen, wordt aangeraden een crème met minstens SPF15 te gebruiken.

Voor meer specifieke informatie betref micordermabrasie, of een kuur op maat, informeer ik u graag over de diverse mogelijkheden.

 

Contact:
Schoonheidssalon-Natascha
Wezelakkers 5
2360 Oud-Turnhout
014/70.49.71
0496/98.20.22