producten - Lookx

 

LOOkX Make-Up Collectie
......Spring and summer 2012......


Van runway naar wearable way… met de LOOkX Make-up Trendcollectie Spring-Summer 2012 is de vertaalslag zo gemaakt. Deze zomer staan twee prachtige nieuwe looks op het programma met bijbehorende aanbrengtechnieken. Bereid je voor op een gloss die de eigen liptint versterkt, een poolproof mas- cara, en nog veel meer moois. Happy summer!

Look 1: Aqua Power - Tintelfrisse mix van helderblauw en pastelpaars

Draag ‘m bij:
Skinny (coloured) jeans, one pieces zoals de jump- suit en jumpshorts, en ton-sûr-ton wittinten

Ogen krijgen op slag een Ibiza vibe van de limited edition Eyeshadows in Aqua en Purplepink. Breng ze stevig aan aan de vooravond van een lange, zwoele zomernacht, of met de LOOkX Blender Brush voor een subtiele daylook. De winterse eyelinertrend zomert vrolijk door, dus zet er gerust een streepje eyeliner of oogpotlood onder.

Teint leeft op van de LOOkX Sun Powder vol goudpigmenten. Strijk hem voor een net echte sunkissed gloed over de gedeelten die het eerst ‘zon pakken' (neusbrug, voorhoofd, kin), en zet de jukbeenderen wat meer aan ter vervanging van een blush. Een SPF van maar liefst 20 beschermt je huid de hele dag tegen UV-schade.

Lippen glinsteren je tegemoet met de limited edition High Shine Pigmentation Rose Gloss. De formule versterkt de natuurlijke kleur van je lippen en kan dus prima individueel worden aangebracht. Voor wie meer kleur wil is daar ook de nieuwe hydraterende Lipstick Happypink.Look 2: Earth & Nature - Een sprookje in lime, stonegrijs en rozenblaadjes roze

Draag ‘m bij:
Soepele jurkjes van verwassen stof, losvallende tops, korte rokjes en shorts, en gebloemde blouses

Ogen worden helemaal omlijst met de limited edition Eyeshadow in Lime of Greypink. Breng droog aan voor een zacht kleureffect, of vochtig om de tint extra te laten spreken. Een zacht vervaagde eyeliner, een kleur- accent in de binnenste ooghoeken (Lime of Greypink, of Aqua of Purplepink uit de Aqua Power look) en twee lagen Waterproof Mascara zorgen voor een faboulous finish.

Teint krijgt wederom een zonnige glow en de nodige zonbescherming (SPF 20) van de Sun Powder.

Lippen gaan sexy glanzen van de limited edition High Shine Pigmentation Peach Gloss. Net als de Roze versie uit de Aqua Power look, weet deze gloss de natuurlijke kleur van je eigen lippen naar boven te halen. Nieuw is ook de Lipstick Orangefruit met vochtvasthoudende ingrediënten en verzorgende vitamine E.

Lookx.com

 

Contact:
Schoonheidssalon-Natascha
Wezelakkers 5
2360 Oud-Turnhout
014/70.49.71
0496/98.20.22